شنبه, 13 بهمن 1397 18:02

پیام تبریک شهردار زرآباد به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر

دکتر بالازاده طی پیامی آغاز دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به ملت شریف ایران به ویژه مردم شریف بخش صفائیه و شهر زرآباد تبریک گفت.

متن پیام شهردار زرآباد بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

تقارن ایام فاطمیه با بزرگداشت پیروزی انقلاب، نه تنها از شکوه این روزها نمی کاهد بلکه تاکید آشکاری است که  این انقلاب از تعالیم و آموزه های  فاطمی سرچشمه می گیرد.

اینجانب در سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، بار دیگر ضمن گرامی داشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی اين ايام خجسته را به ملت غيور ايران و بویژه مردم سرافراز و فهیم بخش صفائیه و شهر زرآباد تبريك مي گويم و توفیقات روزافزون همه عزیزان را جهت تحقق اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی، منويات مقام معظم رهبري و سیاست‌های دولت تدبیر و امید از درگاه باريتعالي مسئلت مي نمايم ، امیدوارم که مردم ما در آستانه چهلمین سال انقلاب اسلامی با قدرت، قوت و عزم و ایمانی فراتر از همیشه حضور حماسی ، دشمن‌شکن و عزت‌آفرین خود را در روز  22بهمن نشان دهند و اقتدار و شرف این نظام را بر جهان و جهانیان بیش‌ازپیش طنین‌انداز سازند.

آخرین ویرایش در شنبه, 13 بهمن 1397 18:02