یکشنبه, 30 دی 1397 10:09

پیام تسلیت شهردار زرآباد به مناسبت ایام فاطمیه

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، دکتر بالازاده طی پیامی فرا رسیدن ایام شهادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و ایام فاطمیه را تسلیت گفت .

در متن این پیام آمده است :

السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س) یا بنت رسول الله (ص)

فاطمیه ایام حزن اهل بیت علیهم السلام در مصیبت مادرشان است که شیعیان جهان به یاد آن برترین بانوی زنان عالم به سوگ می نشینند ودر مظلومیت او ندبه میکنند واز پایداری او درس استقامت ومبارزه با ظلم می گیرند.

اینجانب فرارسیدن ایام غم بار فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، بی بی دوعالم، پاره تن پیامبر(ص) و اسوه زنان عالم را بر محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اهالی محترم بخش صفائیه و شهر زرآباد تسلیت عرض می نمایم ، امید است در سایه الطاف امام زمان (عج) بتوانیم خدمتگزار لایقی برای مردم باشیم.

آخرین ویرایش در یکشنبه, 30 دی 1397 10:09