شنبه, 22 دی 1397 15:09

پیام تبریک شهردار زرآباد بمناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد دکتر بالازاده شهردار زرآباد در پیامی ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اینجانب ضمن تبریک میلاد با سعادت الگوی صبر و ایثار، حضرت زینب سلام الله علیها به تمامی پرستاران پر تلاش، بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را از زحمات و تلاش های ارزنده این قشر شریف در شهرستان خوی به ویژه بخش صفائیه و شهر زرآباد ابراز داشته و از درگاه ايزد سبحان توفيقات روزافزون همه تلاش گران حوزه بهداشت، درمان و سلامت در تحقق اهداف مقدس نظام جمهوري اسلامي ايران، فرمایشات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) و سیاست های دولت تدبير و اميد  را خواستارم .