شنبه, 22 دی 1397 14:47

جلسه مجمع سلامت شهرستان خوی

به گزارش روابط عمومي شهرداري زرآباد ، دکتر بالازاده شهردار زرآباد دراولین جلسه مجمع سلامت شهرستان خوی به میزبانی دانشکده علوم پزشکی با توجه به اينكه شبانه روزي شدن درمانگاه زرآباد خواسته به حق اهالي بخش صفائيه و شهر زرآباد است و اهالي بامشكلات عديده اي در اين زمينه روبرو هستند و لزوم شبانه روزي شدن اين درمانگاه يك امر بديهي و ضروري است، درخواست اهالي را در قالب نامه تقدیم مدیرکل آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت جناب آقای دکتر گلمکانی کرد وخواستار رسیدگی واقدام آن شد ، امید است هر چه سریعتر تلاش ها برای شبانه روزی شدن این درمانگاه با فراهم شدن شرایط، به ثمر نشسته و شاهد شبانه روزی شدن این درمانگاه باشیم، شایان ذکر است از خدمات ارزنده خانم دکتر مقدم ریاست محترم دانشکده پزشکی شهرستان خوي تقدیر و تشکر ميگردد.

آخرین ویرایش در شنبه, 22 دی 1397 14:47