سه شنبه, 29 آبان 1397 20:52

پیام تبریک شهردار زرآباد به مناسبت هفته وحدت

دکتر بالازاده  طی پیامی  میلاد با سعادت پیامبر رحمت و مغفرت حضرت محمد مصطفی (ص)، آغاز هفته وحدت و ولادت امام جعفر صادق (ع) را تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام بدین شرح است :

اینجانب میلاد با سعادت پیامبر اعظم ، حضرت محمد ( ص ) رسول صلح و بیداری ، آغاز هفته وحدت و ولادت حضرت امام جعفر صادق (ع) موسس مذهب جعفری  را به تمامی مسلمانان بویژه اهل تشیع و تسنن بخش صفائیه و شهر زرآباد  که با همدلی و همراهی خود در راستای تقویت وحدت اسلامی نقش آفرینی می کنند تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدست با تمسک به قرآن و عترت به یادگار مانده از رسول مهر، عطوفت و مهربانی و با وحدت و همدلی روزافزون، مسیر کمال و سعادت را با عزت و سربلندی بپیماییم .