سه شنبه, 15 آبان 1397 09:06

پیام تسلیت شهردار زرآباد به مناسبت رحلت پیامبر اکرم (ص) ، شهادت امام حسن و امام رضا علیه السلام

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، دکتر بالازاده در پیامی رحلت جانسوز پیامبر رحمت و مهربانی، ختم نبوت و اسوه حسنه برای عالمیان و سبط اکبرش امام حسن مجتبی (ع)  و ثامن الحجج امام رضا (ع) را تسلیت گفت.

اینجانب رحلت پیامبر عظیم الشان اسلام ، حضرت ختمی مرتبت ، سید المرسلین محمد مصطفی (ص) و شهادت سبط اکبرش حضرت امام حسن مجتبی (ع)   و سالروز شهادت افتخار ایرانیان ، حج الفقرا شاه خراسان امام رضا (ع) را به پیشگاه امام زمان حضرت مهدی (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، عموم مسلمانان و شیفتگان پیامبر اخلاق و شفقت و امامان همام و بویژه مردم فهیم ، متدین، ولایتمدار شهر زرآباد و بخش صفائیه تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.

آخرین ویرایش در سه شنبه, 15 آبان 1397 09:06