سه شنبه, 24 مهر 1397 21:21

نصب و راه اندازی دستگاه ATM در پست بانک شهر زرآباد

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، یک دستگاه ATM در پست بانک شهر زرآباد نصب و راه اندازی شد . لازم به ذکر است از مدت ها قبل شاهد همکاری و پیگیری مجدانه از سوی مجموعه شورای اسلامی شهر ، شهردار شهر زرآباد جناب آقای دکتر بالازاده و بخشدار محترم جهت نصب و راه اندازی دستگاه خودپرداز در سطح شهر زرآباد بودیم ، که خوشبختانه این دستگاه ATM نصب و راه اندازی گردید و جهت استفاده هر چه بهتر اهالی با هدف امکان برداشت و نقل و انتقال وجوه مختلف بین بانکی این سامانه به بهره برداری رسید ، امید است از این طریق نیاز اهالی بخش صفائیه و شهر زرآباد برای اخذ وجه تا حد بسیار زیادی بر طرف شود همچنین اعضای شورای اسلامی و شهردار زرآّباد از زحمات بی شائبه نماینده محترم جناب آقای دکتر کبیری نهایت تقدیر و تشکر را اعلام می دارند.

آخرین ویرایش در سه شنبه, 24 مهر 1397 21:21