پنج شنبه, 12 مهر 1397 21:09

پیام تبریک دکتر بالازاده شهردار زرآباد به مناسبت هفته نیروی انتظامی

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد دکتر بالازاده طی صدور پیامی ، آغاز هفته ناجا را به همه سبزجامگان خدوم نیروی انتظامی خصوصا فرمانده و کارکنان نیروی انتظامی بخش صفائیه و شهر زرآباد تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

نیروى انتظامى مجموعه اى است که امنیت و نظم اجتماعى را به مردم هدیه مى کند.

مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

سلام به مرزبانانی که از مرزها پاسداری می کنند و دریابانی که کوچکترین مورد را شناسایی می کنند و سربازانی که در لباس مقدس حافظ جان و مال مردم هستند . اینجانب فرارسیدن هفته نیروی انتظامی را به فرماندهی محترم انتظامی شهر زرآباد و همکاران محترمشان و تمامی سبزپوشان نیروی مقتدر انتظامی تبریک و تهنیت عرض نموده و از زحمات شبانه روزیشان تقدیر و تشکر می نمایم ، امیدوارم در سایه ی توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهنمودهای خردمندانه رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) در پاسداری از خون شهیدان گرانقدر اسلام و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی دربرقراری نظم وامنیت جامعه ی ولایتمدار بخش صفائیه و شهر زرآباد موفق و موید باشند .