دوشنبه, 02 مهر 1397 09:56

پیام تبریک دکتر بالازاده شهردار زرآباد به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس

شهردار زرآباد دکتر بالازاده در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به دانش آموزان ، دانشجویان و معلمان و اساتید تبریک گفت:

در پیام شهردار زرآباد بمناسبت شروع سال تحصیلی جدید  آمد است :

اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره همه شهیدان گلگون کفن و رزمندگان دلیر ایران اسلامی و پاسداشت هفته دفاع مقدس و همچنین با عرض تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید به همه اهالی بخش صفائیه و شهر زرآباد  به ویژه دانش آموزان ، معلمان و مسئولان آموزش و پرورش و نیز دانشگاهیان گرامی ، از خدای بزرگ سالی توام با پیشرفت چشمگیر در عرصه تولید علم را مسئلت می نمایم .

آخرین ویرایش در دوشنبه, 02 مهر 1397 09:56