سه شنبه, 20 شهریور 1397 08:17

پیام تسلیت دکتر بالازاده شهردار زرآباد به مناسبت فرارسیدن ماه محرم ، ماه پیروزی خون بر شمشیر

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد دکتر بالازاده شهردار زرآباد طی پیامی فرارسیدن ایام محرم و تاسوعا و عاشورای حسینی را به عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) تسلیت گفت .

متن پیام بدین شرح است :

همانا برای شهادت امام حسین(ع) حرارتی در قلبهای مومنان است که هیچ وقت خاموش نمی گردد .           "پیامبر اکرم(ص)"

محرم، ماه ايثار و از جان گذشتگي، ماه عشق و شور و فرياد، ماه آميختن با خون و آميختن عشق است،محرم ماه قيام و پيام است كه دل‌هاي شيداي نيكان و مشتاقان را به سوى مراد و محبوبشان معطوف مي سازد .

اینجانب فرا رسیدن ماه محرم الحرام را به پیشگاه آقا امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری و بر عاشقان ابا عبدالله الحسین(ع) خصوصاً مردم بخش صفائیه و شهر زرآباد تسلیت و تعزیت عرض می نمایم ، اميد است درسايه فضل خداوند و با اتکال بر خاندان نبوت و امامت از ظلمات به سمت نور و روشنايي گام برداريم و بتوانيم پرچم دار و پيام رسان سالار شهيدان که هدف از قيامش ، امر به معروف و نهي از منکر است باشيم . در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همه همشهریان عزیز که در مراسمات این ایام شرکت می نمایند. تقاضا می شود با حفظ نظم و نظافت شهر ما را در اداره هرچه بهتر شهردراین ایام یاری نمایند.

آخرین ویرایش در سه شنبه, 20 شهریور 1397 08:17