چهارشنبه, 07 شهریور 1397 23:14

پیام تبریک دکتر بالازاده شهردار زرآباد به مناسبت عید سعید غدیر خم

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، دکتر بالازاده در پیامی حلول عید امامت و ولایت حضرت امیر المومنین علی (ع) را به همه دوستداران و عاشقان ولایت تبریک گفت ، متن پیام بدین شرح است :

مَنْ كُنْتُ مَوْلاهُ، فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاهُ

غدیر تجلی اراده خداوند و نقطه عطفی در تاریخ بشریت است ، اینجانب فرارسيدن عيد بزرگ ولايت ، عيد سعيد غدير خم را به ساحت مقدس امام زمان (عج) رهبر معظم انقلاب اسلامی(مد ظله العالی) ، عموم ملت مسلمان به خصوص مردم شریف بخش صفائیه و شهر زرآباد تبريك و تهنيت عرض نموده و از خداوند منان تقاضا دارم ما را از متمسكين راستين به ولايت اميرالمومنين علي (ع) قرار دهد.