جمعه, 02 شهریور 1397 09:35

پیام تبریک شهردار زرآباد به مناسبت هفته دولت

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، دکتر بالازاده  با صدور پیامی فرا رسیدن هفته دولت را تبریک گفتند . متن پیام بشرح ذیل می باشد :

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته دولت یادآور فداکاریهای فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و احیاکننده روزهای پرشور خدمتگزاری شهیدان بزرگ ، رجایی و باهنر است ، اینجانب هفته دولت را به همه تلاشگران عرصه سازندگی کشور و همچنین مردم شریف و انقلابی ایران ، به ویژه بخش صفائیه و شهر زرآباد تبریک عرض می نمایم و موفقیت همه عزیزان را در راستای تحقق آرمانهای بلند حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.