سه شنبه, 30 مرداد 1397 19:00

پیام تبریک شهردار زرآباد به مناسبت فرا رسیدن عید قربان

به گزارش روابط عمومي شهرداري زرآباد ، دكتر بالازاده در پیامی عید سعید قربان را به تمامی شهروندان و آحاد مسلمین تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام به این شرح است :

بسمه تعالي

عید سعید قربان به عنوان باشکوه ترین و زیباترین جلوه تعبد و اطاعت در برابر معبود و عالی ترین مرحله بندگی و عبودیت به درگاه حضرت باری تعالی است ، اينجانب عيد فرخنده  قربان را به ساحت نورانی حضرت ولی عصر(عج) و نایب برحقش امام خامنه ای  (مدظله العالی) ، شیعیان جهان ، ملت با بصیرت ایران و مردم مؤمن و ولایت مدار بخش صفائيه ، شهر زرآباد تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزون الهی را در این ایام سراسر صفا و معنویت از خداوند منان مسئلت می‏نمايم.

آخرین ویرایش در سه شنبه, 30 مرداد 1397 19:00