چهارشنبه, 03 مرداد 1397 02:41

پیام تبریک ولادت امام رضا (ع)

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، دکتر بالازاده شهردار شهر زرآباد در پیامی فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت امام رضا (ع) را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است :

مایه مباهات است که کشور عزیزمان میزبان امام مهربانی هاست و سر افرازیم که در ایام فرخنده سالروز میلاد هشتمین اختر سپهر امامت و ولایت تمام ایران اسلامی غرق در شور و شعف است ، اینجانب فرارسیدن ایام میلاد حضرت علی بن موسی الرّضا علیه السلام را به پیشگاه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، تمامی هموطنان گرانقدر ایران اسلامی بویژه همشهریان عزیز شهر زرآباد و بخش صفائیه تبریک عرض می نمایم ، و از خداوند منان براي همگان توفيق كسب فيض و بهره مندي بيش از پيش از درياي فضائل و كرامات اين سرچشمه زلال رحمت الهي را مسألت دارم.

آخرین ویرایش در چهارشنبه, 03 مرداد 1397 02:41