دوشنبه, 14 خرداد 1397 05:02

پیام تسلیت شهردار زرآباد به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، دکتر بالازاده شهردار زرآباد در پیامی ، فرارسیدن ۱۴ خرداد سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و قیام پانزده خرداد را به مردم  ولایتمدار زرآباد تسلیت گفت متن این پیام به شرح ذیل است:

اینجانب بیست و نهمین سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی ، حضرت امام خمینی (ره) و قیام پانزده خرداد ، را به تمامی عاشقان و رهروان ولایت بخصوص مردم ولایتمدار شهر زرآباد تسلیت و تعزیت عرض می کنم ، و از درگاه خداوند متعال موفقیت همگان را در ظل توجهات حضرت ولي عصر(عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبري حضرت آيت ا... العظمي امام خامنه اي(مدظله العالي) مسئلت مي نمايم .

آخرین ویرایش در دوشنبه, 14 خرداد 1397 05:02