چهارشنبه, 02 خرداد 1397 06:34

پیام تسلیت شهردار زرآباد بمناسبت درگذشت امام جمعه سابق شهرستان ارومیه

شهردار محترم زرآباد جناب آقای  دکتر بالازاده در پیامی درگذشت عالم ربانی حجت الاسلام غلامرضا حسنی نماینده سابق ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه را تسلیت گفت ، متن پیام بدین شرح است :

إنا لله وإنا إليه راجعون

خبر درگذشت حجت الاسلام و المسلمین حاج غلامرضا حسنی نماینده ولی فقیه و امام جمعه سابق شهرستان ارومیه باعث تاثر و تالم فراوان شد ، اینجانب بدینوسیله این ضایعه ی اندوه بار را به پیشگاه مقدس ولی عصر (عج) ، مقام معظم رهبری ، حوزه های علمیه ، طلاب و روحانیون ، امامت جمعه معظم استان ، خانواده مرحوم و نیز به مردم انقلابی استان آذربایجان غربی الخصوص مردم شریف بخش صفائیه و شهر زرآباد تسلیت عرض نموده و از در گاه خداوند منان علو درجات آن عالم متقی را مسئلت می کنم .

آخرین ویرایش در چهارشنبه, 02 خرداد 1397 06:34