یکشنبه, 30 ارديبهشت 1397 04:41

جلسه بررسی مشکلات تاکسی های برون شهری

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ،دکتر بالازاده شهردار زرآباد با مسئول پایانه مسافربری شهرستان خوی جناب آقای ایماندار دیدار و گفتگو کردند در این جلسه مجددا مسائلی پیرامون مشکلات و معضلات مسافربرهای بین شهری که از قشر زحمتکش و پرتلاشی هستند همچنین به صورت مستقیم با مردم در ارتباط هستند مطرح گردید ، دکتر بالازاده به مشکلات تاکسی های بین  شهری و لزوم ارائه راهکارهای اجرایی جهت برون رفت از وضع موجود تاکید کرده و حل معضلات تاکسی های برون شهری را جزء الزامات دانستند .