شنبه, 22 ارديبهشت 1397 04:44

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته معلم به همت بخشداری ، شورای اسلامی و شهرداری شهر زرآباد

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد مراسم مشترکی  برای بزرگداشت مقام شامخ معلم و تجلیل از مربیان بخش صفائیه روز چهارشنبه مورخ 02/19/ 97 توسط بخشداری بخش صفائیه ، شورای اسلامی و شهرداری شهر زرآباد در آموزشگاه ام البنین این شهر برگزار گردید ، در اين مراسم دکتر سنائی بخشدار محترم بخش صفائیه ، اعضای محترم شورای اسلامی و دکتر بالازاده شهردار محترم شهر زرآباد  جناب آقاي شرفی ریاست محترم آموزش پرورش شهرستان خوی ، مديران مدارس ، معلمان و دانش آموزان حضور داشتند ، در ميان برنا مه هاي اين جشن باشكوه دانش آموزان مدرسه ام البنبین شهر زرآباد و شهید محمودی روستای زاویه به اجراي سرود پرداختند و محيط شاد و مفرحي را براي حاضرين به وجود آورده كه با استقبال پرشور حضار مواجه گرديد ، در پايان مراسم نيز از ریاست محترم آموزش پرورش ، مديران  و دبیران مدارس با اهدا لوح تقدير و جوايزي تجليل بعمل آمد.

آخرین ویرایش در شنبه, 22 ارديبهشت 1397 04:44