سه شنبه, 11 ارديبهشت 1397 05:57

پیام تبریک شهردار زرآباد بمناسبت فرارسیدن نیمه شعبان

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، دکتر بالازاده در پیامی ولادت امام زمان (عج) را به مقام معظم رهبری و مردم متدین بخش صفائیه و شهر زرآباد و همه منتظران تبریک گفت در متن این پیام آمده است :

اللهم عجل لولیک الفرج

بر چهره پر ز نور مهدی صلوات بر جان و دل صبور مهدی صلوات
تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات

نیمه شعبان ولادت سراسر نور و پاکی ، حضرت مهدی موعود (عج) و نقطه عطف اعیاد شعبانیه و پیام آور ظهور حضرت مهر و دوستی است که روزی با طلوع خود گرما بخش جهان و امید مستضعفان خواهد بود.

اینجانب میلاد پرخیر و برکت یگانه منجی عالم بشریت ، آخرین ذخیره الهی برای نجات کل عالم وانسانها از همه ظلمها وهدایتگر بشر  به سرچشمه فلاح ورستگاری را به‌ پیشگاه مقام عظمای ولایت حضرت‌ آیت‌ الله‌ خامنه‌ای‌ (مد ظله العالی) و مسلمانان‌ و شیعیان‌ جهان‌ به‌ ویژه‌ مردم شریف بخش صفائیه و شهر زرآباد تبریک‌ و تهنیت‌ عرض‌ نموده‌ و از خداوند متعال تعجیل در فرج مبارک آن حضرت ، عزت و اقتدار روزافزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیروزی و سربلندی همه مستضعفان عالم را مسئلت مینمایم  ، امیدوارم در سایه الطاف الهی و مدیریت داهیانه مقام معظم رهبری موفق و موید باشید.