سه شنبه, 11 ارديبهشت 1397 05:00

پیام تبریک شهردار زرآباد به مناسبت هفته معلم و روز کارگر

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، دکتر بالازاده با صدور پیامی به مناسبت روز جهانی كارگر  و هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم، این مناسبت ها را به كارگران زحمت كش و فرهنگیان متعهد و خدوم تبریك گفت :

متن پیام به این شرح است :

اینجانب ضمن تقدیر از زحمات بی دریغ کارگران روز کارگر را به تمامی کارگران به ويژه كارگران عزيز و پرتلاش شهرداري زرآباد و خانواده های محترمشان تبریک عرض نموده  و خاضعانه دست یکایک همکاران عزیزم در آموزش و پرورش را که با پرورش فرزندان ما پایه­ های ساخته شدن ایرانی آباد و سرافراز را بنا می­نهند به گرمی می فشارم و روز معلم را به کلیه تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت،معلمان،اساتید دانشگاه و همکاران محترم فرهنگی بخش صفائیه و شهر زرآباد تبریک و تهنیت عرض می نمایم.