یکشنبه, 09 ارديبهشت 1397 03:59

پیام تبریك شهردار زرآباد به مناسبت روز شوراها

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، دکتر بالازاده شهردار زرآباد طی صدور پیامی نهم اردیبهشت ماه روز شورا را تبریک گفت .

متن پیام به این شرح است :

« وَ اَمرُهُم شُوری بَینَهُم »

اینجانب این روز با شکوه را به همه ی اعضای محترم شورای اسلامی شهرستان خوی ، بخش صفائیه به ویژه شهر زرآباد که با توجه به اصل دانش محوری در حل مشکلات بخش و شهر تلاش مینمایند صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از ایزد منان خدمت رسانی وسیع و اهتمام به خدمت به مردم در ابعاد مختلف و توجه به نیاز های اجتماعی جوانان، مناطق محروم ، اشخاص بی بضاعت و عنایت ویژه به خانواده های معظم شهداء ، و همه ی ملت شریف و صدیق ایران اسلامی را مسالت دارم ، انشاالله در پرتو عنایات حق تعالی سربلند و پیروز باشید .

آخرین ویرایش در یکشنبه, 09 ارديبهشت 1397 03:59