جمعه, 31 فروردين 1397 10:10

پیام تبریك دکتر بالازاده شهردار زرآباد به مناسبت اعیاد شعبانیه

به گزارش روابط عمومی شهرداري زرآباد ، دكتر بالازاده شهردار زرآباد در پیامی ، اعیاد فرخنده شعبانیه و روز پاسدار و جانباز را به عموم مردم شريف بخش صفائيه و شهر زرآباد به ویژه پاسداران و جانبازان عالیقدر و خانواده های معظم ایشان تبریک گفت.
متن پيام به اين شرح است :

بسمه تعالي

اینجانب فرا رسيدن ايام خجسته شعبانيه ، بویژه سوم شعبان سالروز ولادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) " روز پاسدار "، چهارم شعبان ولادت علمدار بزرگ عرصه ايثار و حماسه و سقاي تشنه لب دشت كربلا حضرت ابوالفضل العباس (ع) " روز جانباز " و پنجم شعبان ولادت امام سجاد (ع) را تبريك و تهنيت گفته ، و موفقیت همگان را در پیمودن راه شهدای والامقام ، در ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) ، و نائب بر حقش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم .

آخرین ویرایش در جمعه, 31 فروردين 1397 10:10