چهارشنبه, 29 فروردين 1397 13:20

29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی گرامی باد

به گزارش روابط عمومی شهرداری زرآباد ، دکتر بالازاده شهردار زرآباد  با صدور پیامی ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران ، این روز را به ارتشیان غیور تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

اینجانب ضمن عرض ادب و احترام به مقام شامخ شهدا ، جانبازان ، آزادگان و ایثارگران ارتش و پاسداشت رشادت های این غیورمردان ، این روز مبارک و فرخنده را به پیشگاه تمامی ارتشیان و خانواده فداکار آنان و مردم فهیم شهر زرآباد تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم انشا الله در سایه الطاف الهی شاهد توفیق بیش از پیش این عزیزان در حفظ دستاورد های نظام و دفاع از کیان اسلامی باشیم .