جمعه, 10 فروردين 1397 15:21

پیام تبریک شهردار زرآباد به مناسبت روز میلاد باسعادت امام علی(ع) و فرا رسیدن روز ۱۲ فروردین «روز جمهوری اسلامی ایران»

به گزارش روابط عمومي شهرداري زرآباد ، شهردار زرآباد جناب آقاي دكتر بالازاده طی پیامی میلاد با سعادت مولود کعبه، امیر المؤمنین امام علی (ع) ، گرامیداشت روز پدر و روز جمهوري اسلامي را به اهالي بخش صفائيه و شهر زرآباد و جامعه ایران اسلامی تبریک و تهنیت گفت .
متن پيام به اين شرح است :
بسمه تعالي
اينجانب ولادت امیر المومنان حضرت علی(ع) را به تمامی مردم ایران زمین بویژه مردم بخش صفائيه و شهر زرآباد تبریک و تهنیت عرض می نمایم باشد که زیر چتر الطاف الهی و با منش زندگی امیرالمومنین(ع)، در جهت شکوفایی و پیشرفت ایران اسلامی عزیز خدمت نماییم ، همچنین ضمن پاسداشت دوازدهم فروردین، روز جمهوری اسلامی ، از خداوند متعال در سالی که به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی به سال "حمایت از کالای ایرانی" نام گذاری شده است، برای ایران اسلامی، سرفرازی و برای ایرانی، عزّت و برای اهالي بخش صفائيه و شهر زرآباد، بهروزی مسئلت دارم.