جمعه, 10 فروردين 1397 15:11

برگزاری جشن نوروزگاه در شهر زرآباد

به گزارش روابط عمومي شهرداري زرآباد ، ویژه برنامه جشن نوروزگاه هم زمان با ميلاد امام علي (ع) و روز پدر با حضور نماينده محترم شهرستان خوي و چايپاره جناب آقاي دكتر كبيري، بخشدار محترم بخش صفائيه، اعضاي محترم شوراي اسلامي ، شهردار محترم شهر زرآباد ، رياست محترم اداره ميراث فرهنگي شهرستان خوي، اقشار مختلف مردم، مسئولان و مسافران نوروزی در ميدان نبوت شهر زرآباد برگزار شد ، یکی از مهمترین اهداف برگزاري اين جشن معرفي هر چه بيشتر آيين هاي نوروز و ساختن ساعاتی شاد و مفرح برای خانواده هاي زرآبادي است که در ایام نوروز یک روز به یادماندنی داشته باشند ، اجرای نمایش طنز ، موسیقی محلی و شعرخوانی از برنامه هایي بود که در مراسم نوروزگاه اجرا شد ، همچنين جشنواره رالی خانوادگی با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری بخش صفائيه و شهر زرآباد ، افزایش نشاط اجتماعی برگزار شد.
آخرین ویرایش در جمعه, 10 فروردين 1397 15:11